fbpx

Salespagina stappenplan foto’s scannen

Stappenplan foto's scannen

Je wilt je foto’s gaan scannen, maar hebt geen idee hoe je dat aan moet pakken?

Het is een hele klus om al je foto’s te digitaliseren. En als je niet weet wat je doet, is de kans groot dat je het overzicht kwijt raakt. 

In dit stappenplan leg ik je deze stappen uit en in welke volgorde. 

Zo kun je het grote project makkelijk in kleine stukjes verdelen.

En kun jij zorgen dat je het overzicht houdt en je foto’s veilig bewaard blijven. 

Straks kan jij weer gaan genieten van al je foto’s! 

En staan al je foto’s, zowel digitaal als analoog in chronologische volgorde.

Snelle invoer scanner

Because every picture tells a story...

Wat is het toch leuk om herinneringen op te halen met foto’s van vroeger. Samen met je kinderen blader je regelmatig met plezier door de oude albums. Je kinderen moeten soms hard lachen om foto’s uit je kindertijd.

Maar je realiseert je ook dat de kwaliteit van de foto’s erg achteruit gaat. Sommige foto’s hebben helemaal een oranje gloed en zijn erg verkleurd. Je beseft dat er iets moet gebeuren, als je die foto’s over tientallen jaren ook nog wilt kunnen bekijken

Het wordt tijd om je foto’s te gaan scannen. Dan heb je in ieder geval een extra kopie. En digitaal kunnen je belangrijkste foto’s misschien nog wel wat opgepimt worden.

Maar help….hoe doe je dat? Waar ga je beginnen en welke stappen neem je allemaal?

Om je hier mee te helpen heb ik voor jou een stappenplan gemaakt. Waarin wordt beschreven wat er moet gebeuren en in welke volgorde dat het handigste is om te doen. 

Zodat jij je oude foto’s veilig en overzichtelijk kunt bewaren. Zowel digitaal als de oorspronkelijke afgedrukte foto’s. Zo kun je ook in de toekomst nog genieten van die mooie en belangrijke herinneringen.

Over mij

Hoi, ik ben Cindy van Mil en jarenlang heb ik foto’s gemaakt. Niet de ‘gewone’ foto’s, maar röntgenfoto’s in het ziekenhuis. Het werken met mensen en dat gecombineerd met techniek en de medische wereld vond ik erg leuk en interessant.

Op een gegeven moment was het werk in het ziekenhuis niet meer te combineren met het gezinsleven thuis. Ik ben toen voor mezelf begonnen als professional organizer (opruimcoach).

Maar toch miste er iets… Niet zozeer de medische wereld, maar wel een stukje techniek. Als organizer kwam ik in aanraking met het organiseren van je foto’s. En toen viel het puzzelstukje op z’n plek!

Het organiseren van foto’s is voor mij de perfecte combinatie van leuke werkzaamheden. Ik help nu anderen om ook overzicht aan te brengen in de fotochaos.

Het ‘project’ foto’s is vaak pas een van de laatste dingen die je aanpakt en blijft dan liggen om ‘ooit’ nog eens te doen.

Door overzicht aan te brengen en je fotoverzameling veilig te bewaren kunnen je kinderen ook nog genieten van de mooie momenten en belangrijke herinneringen.

Want hoe zonde is het als dat allemaal verloren zou gaan?

Maar het allerbelangrijkste is om vooral nu plezier van je foto’s te hebben.

Je hebt ze tenslotte niet voor niets gemaakt!

 

Cindy van Mil foto organizer

Wat levert het stappenplan je op?

Dit stappenplan is van jou voor slechts

17 euro