Wie ben ik

Even voorstellen

Mijn naam is Cindy van Mil en ik woon samen met man en drie kinderen in Uden (Noord-Brabant). Na jaren in de gezondheidszorg gewerkt te hebben, heb ik het roer om gegooid en ben begonnen als professional organizer.

Als ervaringsdeskundige weet ik maar al te goed hoe het voelt om telkens maar achter de feiten aan te lopen. Op zoek naar meer overzicht, ruimte en structuur kwam ik de opleiding tot professional organizer tegen. Die leek me zo interessant dat ik die ben gaan volgen.  

Natuurlijk ben ik begonnen met ook thuis alles in de praktijk toe te passen. Ik ervaarde gelijk veel meer rust toen alles was opgeruimd en een vast plekje in huis had. 
En wat fijn is het om nu anderen daarmee te kunnen helpen.

Waarmee kan ik helpen?

Het opruimen van je huis of bepaalde kamers of kasten

Het handiger inrichten van bepaalde ruimtes

Een overzichtelijke administratie opzetten

Een haalbare planning maken

Het organiseren van je geprinte foto’s (uitzoeken, ordenen, inscannen)

Het organiseren van je digitale foto’s (uitzoeken, ordenen, back-up maken)

Wat levert het je op?

Meer ruimte in huis

Minder tijd kwijt met spullen zoeken

Meer overzicht

Meer rust

Meer tijd voor ontspanning

Meer geld besparen

Meer woonplezier

Foto’s die je weer terug kunt vinden

En er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Ik ben aangesloten bij: 

De NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers) en handel naar de gedragscode van de NBPO.

De APPO (Association of Personal Photo Organizers).