Wie ben ik

Even voorstellen

Mijn naam is Cindy van Mil en ik woon samen met man en drie kinderen in Uden (Noord-Brabant). Na jaren in de gezondheidszorg gewerkt te hebben als radiodiagnostisch laborant, heb ik in 2018 het roer om gegooid en ben begonnen als professional organizer.

Door een druk gezinsleven thuis weet ik uit ervaring hoe fijn het is om thuis de ruimte, rust en het overzicht te hebben en te kunnen houden.

Een onderdeel dat ik erg interessant vind zijn het organizen van je foto’s. Of het nou je geprinte of je digitale foto’s zijn. Een project dat vaak lang blijft liggen voor “ooit”. Hoe fijn is het dan als dat project eindelijk klaar is.

Ik ben aangesloten bij:

De NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers) en handel naar de gedragscode van de NBPO.

De APPO (Association of Professional Photo Organizers)